Activitats a Andorra

ANDORRA A LA CARTA

Escapades rurals a mida A Andorra trobaràs mil i una activitats per gaudir del país dels Pirineus com més t'agradi. Tria els dies que vulguis amb un mínim de dues nits i comença a pensar què faràs. Esquí a l'hivern, senderisme a l'estiu, shopping, sopars gastronòmics, termalisme... Inspira't en les idees que et proposem i prepara't per gaudir de la teva escapada a Andorra.

Caldea – Innú

Gaudeix d’una experiència termal al cor dels Pirineus. Combina la pau i tranquil·litat que es respira a les nostres cases rurals, amb les propietats de les aigües termals de Caldea/Innú.

Senderisme

El senderisme és una forma única de poder estar en contacte amb la natura i de gaudir-la al màxim la muntanya. Andorra està formada únicament per muntanyes, amb boniques valls amb altures que ronden els 3.000 m. Hi ha més de 65 pics a més de 2500m d’altitud, i més de 60 llacs. Realitzant rutes a peu podràs conèixer els millors racons d’aquest petit gran país.

Vía ferrada

Una via ferrada és un itinerari tant vertical com horitzontal equipat amb divers material: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants i tirolines, que permeten l’arribar amb seguretat a zones de difícil accés per senderistes o no habituats a l’escalada. Andorra disposa de 16 vies ferrades de diferents nivells i longituds, podràs triar en funció del teu nivell on podràs gaudir d’unes vistes espectaculars.

Bikexperience- Excursions amb bici eléctrica – Lloguer de bicis

Excursió amb MTB eléctrica per les valls del nord, coll de la Botella, Sispony, Beixalís o ruta del Ferro. Sortides de 4 – 5 hores en funció del nivell. Inclou bici. Consultar disponibilitat. Andorra diposa d’una xarxa d’itineraris amb BTT, així com també a les estacions de Grandvalira i Vallnord disposen dels seus BikeParks adaptats a diferents nivells. En algunes parròquies també podeu gaudir del carril bici i itineraris per passejar en família. El camí de les Pardines, la ruta del ferro o el camí del gall són alguns del camins on podreu fer BTT, i alhora descobrir el país. Per més informació consultan’s.

Excursions a cavall

Podràs disfrutar dels boscos d’Andorra d’una manera diferent a dalt de cavall. Rutes ideals per tota la familia, on es combina passió per la natura i passió pels animals, alhora que descobreixes la flora i la fauna. Reservar amb anticipació. Duració: Passejades de 1h LLoc: Aldosa

Vols helicòpter

Vols turístics i panoràmics de 10 o 15 minuts. Podràs gaudir d’un vol sobre les muntanyes d’ Andorra a vista d’ocell. (Mínim 4 pax i maxim 5).