Paquets i activitats

Paquets i promocions

ANDORRA A LA CARTA

Escapades rurals a mida Et dissenyem la teva escapada rural en funció de les vostres necessitats. Tria els dies que vulguis amb un mínim de dues nits. Què necessites? Lloguer de material, forfets, classes d’esquí, un guia per una excursió… Digue’ns què vols fer i on i et gestionem allò que desitgis. Només t’hauràs de preocupar de gaudir-ho.

Caldea – Innú

Gaudeix d’una experiència termal al cor dels Pirineus. Combina la pau i tranquil·litat que es respira a les nostres cases rurals, amb les propietats de les aigües termals de Caldea/Innú.

Senderisme

El senderisme és una forma única de poder estar en contacte amb la natura i de gaudir-la al màxim la muntanya. Andorra està formada únicament per muntanyes, amb boniques valls amb altures que ronden els 3.000 m. Hi ha més de 65 pics a més de 2500m d’altitud, i més de 60 llacs. Realitzant rutes a peu podràs conèixer els millors racons d’aquest petit gran país. Mínim 2 persones. Diferents rutes adaptades a diferents nivells. Duració 4 hores, ½ dia. Sortides tots els dies del 15 de maig al 15 de novembre a les 9h.

Vía ferrada

Una via ferrada és un itinerari tant vertical com horitzontal equipat amb divers material: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants i tirolines, que permeten l’arribar amb seguretat a zones de difícil accés per senderistes o no habituats a l’escalada. Andorra disposa de 16 vies ferrades de diferents nivells i longituds, podràs triar en funció del teu nivell on podràs gaudir d’unes vistes espectaculars. Mínim 2 persones. Duració en funció del grau de dificultat. Material inclós: guía, arnés, disipador. Sortides tots els dies de 9h i 15h. Del 15 de maig al 15 de novembre.

Bikexperience- Excursions amb bici eléctrica – Lloguer de bicis

Excursió amb MTB eléctrica per les valls del nord, coll de la Botella, Sispony, Beixalís o ruta del Ferro. Sortides de 4 – 5 hores en funció del nivell. Inclou bici. Consultar disponibilitat. Andorra diposa d’una xarxa d’itineraris amb BTT, així com també a les estacions de Grandvalira i Vallnord disposen dels seus BikeParks adaptats a diferents nivells. En algunes parròquies també podeu gaudir del carril bici i itineraris per passejar en família. El camí de les Pardines, la ruta del ferro o el camí del gall són alguns del camins on podreu fer BTT, i alhora descobrir el país. Per més informació consultan’s.

Excursions a cavall

Podràs disfrutar dels boscos d’Andorra d’una manera diferent a dalt de cavall. Rutes ideals per tota la familia, on es combina passió per la natura i passió pels animals, alhora que descobreixes la flora i la fauna. Reservar amb anticipació. Duració: Passejades de 1h LLoc: Aldosa

Vols helicòpter

Vols turístics i panoràmics de 10 o 15 minuts. Podràs gaudir d’un vol sobre les muntanyes d’ Andorra a vista d’ocell. (Mínim 4 pax i maxim 5).