Avís legal

1.- Privacitat i protecció de dades

R de Rural garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris i/o clients, i el seu tractament informatitzat d’acord amb la normativa de protecció de dades vigent, així com el seu correcte emmagatzemament segur per evitar l’accés de tercers no autoritzats a la informació. De conformitat amb la legislació vigent a Andorra en matèria d’allotjaments turístics i de protecció de dades personals, us informem que les dades proporcionades poden ser cedides al Govern d’Andorra de conformitat amb el model de registre d’ocupació proporcionat a aquest efecte. Així mateix, l’usuari dóna la seva conformitat perquè les dades esmentades es puguin incorporar en un fitxer el titular del qual és R de Rural, amb la finalitat d’informar periòdicament sobre productes, serveis i promocions pròpies o de terceres empreses vinculades amb R de Rural. Les dites comunicacions es poden efectuar per qualsevol canal telemàtic o postal. Per tal de fer efectiu qualsevol dret d’accés, rectificació o oposició, podeu realitzar la vostra petició adjuntant una còpia del vostre document d’identitat oficial a l‘adreça següent: c/ René Baulard, 15, baixos. AD200 Encamp. Principat d’Andorra.

 

2.- Ús del lloc web

La utilització del lloc web i/o dels seus serveis suposa la lectura, la comprensió i l’acceptació sense reserves de totes les seves condicions d’ús. L’usuari garanteix que no utilitzarà el lloc web de mala fe o per a finalitats il·legals. Aquest lloc web és l’eina intermediària per realitzar les reserves i transaccions entre R de Rural i tercers adquirents dels seus serveis. L’usuari declara que és major d’edat, que disposa de capacitat suficient per contractar i/o que està autoritzat legalment per contraure obligacions contractuals. A més, declara que és responsable financerament dels seus actes realitzats a través del lloc web, inclosos els actes eventuals realitzats per membres que convisquin amb ell, encara que siguin menors d’edat.

Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web subministrat per Google, Inc., una companyia amb seu a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza galetes (cookies), que són arxius de text ubicats en l’ordinador per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que en fan els usuaris. L’usuari autoritza l’ús d’aquestes galetes. La informació que aquesta eina genera (inclosa la IP) serà arxivada per Google en els seus servidors, i serà utilitzada per seguir l’ús d’aquest lloc web i recopilar-ne informes d’activitat. Google pot transferir aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, però no associarà l’adreça IP amb cap altra dada de la qual disposi Google. Aquest lloc web pot utilitzar etiquetes de seguiment (tracking tags) en determinades pàgines per mesurar i optimitzar campanyes de màrqueting, sense utilitzar, però, informació personal de l’usuari.

 

3.- Cancel·lacions

L’adquisició de serveis a través del present lloc web no admet cancel·lacions amb posterioritat al seu pagament. En cas d’haver efectuat i pagat la reserva i no poder gaudir del servei, l’import abonat no serà reemborsable, llevat que R de Rural es vegi impossibilitat d’oferir els seus serveis per causes de força major, cas en el qual R de Rural es reserva la facultat de reubicar els clients contractants en un altre allotjament dins el Principat d’Andorra.

 

4.- Propietat intel·lectual

Tots els continguts d’aquest lloc web, inclosos els textos, les imatges, els logotips, les aplicacions i els dissenys, sigui quin sigui el seu format, programació o domini, són propietat de R de Rural i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents, així com per la normativa reguladora dels noms de domini. En aquest sentit, queda totalment prohibit qualsevol ús derivat dels continguts del lloc web sense l’autorització expressa i per escrit de R de Rural.

 

5.- Responsabilitat

R de Rural ofereix aquest domini i el present lloc web en l’estat en què es presenta i fa el màxim esforç per a la seva actualització, manteniment i funcionament, sense poder garantir l’absència total d’errades tècniques ni la infal·libilitat i l’operabilitat total i permanent del sistema. Per aquest motiu, no pot assumir cap responsabilitat per la manca de veracitat, precisió o actualització de les dades contingudes i ofertes anunciades en el lloc web, tret que aquestes hagin estat confirmades per escrit o telemàticament pels representants de R de Rural. R de Rural es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, les modificacions o actualitzacions que consideri escaients de la informació continguda en el lloc web, així com de la seva configuració i presentació.